The dog musthaves

Hoe het allemaal begon

Dat ik mijn eigen bedrijf wilde, wist ik al van jongs af aan. Het zat in het bloed en in mijn drijfveren. Jarenlang fantaseerde ik over een eigen restaurant, weddingsplanner of juist een eigen winkeltje. Eind 2017 wist ik dat het ging gebeuren. In de bloei van mijn leven. Het jaar 2018 moest mijn jaar worden, ik voelde het aan alles…

Trouwen en een eigen bedrijf starten, dat is wat er te gebeuren stond. Ik sparde met mijn collega’s en vriendinnen in alle minuten dat het kon. Mijn vriendin en ik hadden het er tijdens een Spadag over het idee dat ik mij zou inschrijven bij de Kamer van Koophandel als ‘RegelSteef’, want ja ik was immers een echte regelnicht als het om feesten en uitjes ging. Toch liep ik hier niet warm voor.

Tot ik mijn nieuwe zoektocht startte naar een nieuw kussen en halsband voor mijn teckels ‘Ollie en Pip’ kwam ik op het beste idee ooit: The Dog Musthaves. Ik plande direct de inschrijving bij de Kamer van Koophandel op 8 februari 2018. Ik heb immers iets met achten..

Op dat moment wist ik nog niet wat ik wilde, een eigen collectie of het importeren van uitsluitend luxe merken, met alleen maar de beste kwaliteit. Omdat de detailhandel niet mijn ‘piece of cake’ is besluit ik het laatste.

Cloud7 exclusief verkrijgbaar in Nederland bij The Dog Musthaves

Zo startte mijn zoektocht en kwam al snel bij mijn eerste merk Cloud7. Na uitgebreid overleg met mijn vader besloten we Cloud7 te bezoeken. Mijn vader is een echte ondernemer en heeft kennis van zoveel dat hij onmisbaar is voor de start van mijn eigen bedrijf.

We bezochten Petra, de eigenaresse van Cloud7, in Berlijn. Het resultaat is dat ik Cloud7 exclusief online mag verkopen binnen Nederland. Dat is natuurlijk een zeer bevredigend gevoel als je net start.

kwalitatief duurdere en luxere hondenkussens, riemen en halsbanden

Alle producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit en gebruiken uitsluitend duurzame stoffen, garen en lederwaren. Daar hangt uiteraard ook een duurdere prijs aan dan dat je gewend bent in de dierenwinkel.

Wanneer je de producten voelt, ziet en je je hond dromerig ziet wegdwalen weet je dat je op de goede plek bent. De kussens bieden een hoge kwaliteit, omdat vrijwel alle matrassen doorgestikt zijn en een speciale vulling hebben. Hierdoor voelen kussen niet alleen goed aan, maar ligt de hond ook zelfs zijn hele honden leven zacht en comfortabel.

Duurzame producten

In het assortiment van The Dog Musthaves zoek ik naar klassieke vormgeving in een modern jasje. Hier sluit Cloud7 natuurlijk uitstekend op aan. Ontwerpen die pas geslaagd zijn die zowel tijdloos, klassiek, gemaakt van duurzaam materiaal en goed in je interieur passen. De luxe halsbanden zijn bedoeld om vaak te dragen. Niet alleen maar functioneel zijn, maar ook nog eens modebewust zijn.

Niets vind ik zo erg als een assortiment, waarvan de kussens of halsbanden binnen een half jaar stuk zijn. Bij The Dog Musthaves vind je alleen producten die een hondenleven mee kunnen gaan.

Langdurige relatie met klanten als leveranciers

Een ander streven is dat ik het belangrijk vind om een langdurige relatie te hebben met mijn klanten en de merken die ik verkoop. Vanaf het begin wil ik de wens van mijn klant centraal stellen. Ik ben oprecht gelukkig als ik de leuke foto’s via social media ontvang van blije hondenbaasjes.

Ook ben ik trots op de leveranciers die super goede service verlenen en overal met mee denken. Ik koester deze samenwerking dan ook enorm. Zij voorzien mijn klanten van hoogwaardige producten van alleen de beste kwaliteit. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hondenbaasjes deze kwaliteit en luxe herkennen en waarderen.

Liefs,

Stefanie Peters

En een pootje van mijn hulp Ollie & Pip

Meet the team

Stefanie Bolle
eigenaar / oprichter

Ollie hunter peters
Inkoop van slapen

Lui, maar de allerliefste hond van de wereld. Heeft oog voor de mooiste hondenkussens.

pip truus peters
Tester / salestijger

Terror draak Pip. Goed in het testen van nieuw kauw & speelgoed.