We make stylish and modern Dog Supply

Dank je wel voor je interesse in The Dog Musthaves!

The Dog Musthaves is altijd op zoek naar ondernemers met winkels/boutiques/concept stores in het hogere segment die interesse hebben in het aanbieden van onze producten. 

We willen het bestellen zo gemakkelijk mogelijk voor je maken, daarom kun je heel simpel bestellen via de e-mail. Zodra je aanvraag door ons is goedgekeurd. 

 

Onze producten zijn vrijwel allemaal classics of basics, en dus niet trendgevoelig, maar wél stylish! Onze producten zijn unisex voor reutjes en teefjes. Alle items zijn het hele jaar door te bestellen. Mocht een product verdwijnen uit onze webshop terwijl je die nog in de winkel hebt, dan kun je deze alsnog gewoon verkopen.

Vertel ons over je bedrijf! Wat we zeker moeten weten is: adres van de winkel, de website, btw-nummer, social media accounts en welke andere merken je verkoopt. 

We zijn selectief in onze toelating. Over het algemeen kun je stellen dat we alleen stenen /online winkels accepteren die:

 • Gespecialiseerd zijn in honden, hondenkapsalons, hondenboutiques of in ieder geval een stijlvolle en moderne hondenafdeling hebben. Ook kijken we naar welke andere merken er al verkocht worden en natuurlijk of we de uitstraling van de winkel bij ons vinden passen.
 • Een website, Facebook-pagina en/of Instagram account hebben zodat duidelijk te zien is voor ons hoe de winkel eruitziet inclusief het assortiment.
 • Onze Algemene Voorwaarden hebben geaccepteerd.
Let's talk!

Algemene voorwaarden

Hieronder een verkorte versie van Algemene Voorwaarden voor resellers. Voor de volledige versie ga je naar de Algemene Voorwaarden pagina.

BESTELLINGEN

 • Minimum orderwaarde is € 250 ex btw voor de eerste bestelling. Voor nabestellingen geldt er geen minimum bedrag.
 • Prijzen zoals aangegeven in het bestelformulier zijn exclusief 21% btw.
 • Om reseller te blijven verwachten we ten minste één bestelling per jaar.
 • We leveren zo veel mogelijk uit voorraad. Alle bestellingen waarvan een deel niet op voorraad is wordt na plaatsing en betaling geproduceerd. Levertijd is altijd max. 30 dagen (onder voorbehoud).
 • Alle bestellingen dienen in zijn geheel te worden voldaan (inclusief verzendkosten) voordat wij de bestelling zullen versturen en in gang gaan zetten.
 • We doen niet aan dropshipping.
 • Niet alle producten zoals die op onze website http://www.thedogmusthaves.com of http://www.thedogmusthaves.nl worden aangeboden zijn te bestellen door resellers.
 • Minimum bestelhoeveelheden dienen te worden gerespecteerd.
 • The Dog Musthaves heeft het recht om orders te weigeren zodra er niet aan de voorwaarden wordt voldaan.

Als je aan alle bovengenoemde voorwaarden voldoet als retailer zien we graag een accountaanvraag tegemoet via een e-mail of info@thedogmusthaves.com. Wij zullen de aanvraag beoordelen en zullen hierop binnen 2 werkdagen een reactie geven. Aanvragen die onjuiste informatie bevatten worden automatisch verwijderd.

VERANDERINGEN IN JE BESTELLING

Zodra een bestelling geplaatst en betaald is, is de bestelling bindend. Eventuele veranderingen aan de bestelling dienen binnen 48 uur doorgegeven te worden aan The Dog Musthaves via info@thedogmusthaves.com. Na 48 uur kunnen er geen veranderingen meer doorgegeven worden omdat de productie van de bestelling dan in gang is gezet.

VERZENDING EN LEVERING

The Dog Musthavs produceert elke reseller order apart zodra deze geplaatst is. Er wordt duidelijk aangegeven wat de leverings/productietijden zijn 2-5 werkdagen (op na bestelling circa 20 tot 30 dagen). Een reseller gaat met deze levering en productietijden akkoord zodra de reseller betaald heeft gaat hij akkoord. 

Verzendkosten zijn in Nederland standaard € 7,95 en 21% btw worden aan het subtotaal toegevoegd bij het plaatsen van de order. Verzending buiten Nederland worden berekend op de totale bestelling (gewicht en grote speelt hierbij een rol). Alle reseller bestellingen worden verzekerd verstuurd inclusief Track & Trace.

EVENTUELE FOUTEN IN DE BESTELLING

De gehele order dient gelijk bij ontvangst gecontroleerd te worden. Mocht er een defect zijn of iets ontbreken, neem dan gelijk contact op met The Dog Musthaves via info@thedogmusthaves.com (binnen 3 werkdagen). Geretourneerde goederen kunnen alleen geruild worden, er wordt niet gerestitueerd. Na 14 dagen kan er niet meer worden geruild.

RETOURNEREN & RUILEN
Groothandel artikelen mogen niet geruild of geretourneerd worden aangezien elke bestelling speciaal voor de klant geproduceerd wordt. The Dog Musthaves accepteert enkel ruilingen in geval van een fout in de levering zoals hierboven besproken.

VERKOOPPRIJZEN
Alle prijzen worden vermeld in euro’s. We verwachten dat voor alle The Dog Musthaves de standaard verkoopprijzen worden gehanteerd, zoals aangegeven in de bestellijst, en zoals die aangehouden worden op http://www.thedogmusthaves.com