Retour & terugbetaling

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om een of andere reden niet bent, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen.

Let op: de verzendkosten worden niet terugbetaald, tenzij we u een verkeerd artikel hebben gestuurd. 

De gepersonaliseerde producten kunnen niet worden gerestitueerd. We geven geen geld terug aan de aankopen van de gepersonaliseerde producten. U kunt andere aankopen zoals hondenkussens, halsbanden en riemen, voerbakken en accessoires gewoon retourneren en u ontvangt dan uw geld terug. 

  • Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden en worden dus in rekening gebracht wanneer u het actieproduct retourneert. 

Retourneren

Stuur ons een e-mail naar info@thedogmusthaves.com als u een product retour wilt sturen. Verpak het artikel in de originele ontvangen verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Laat een notitie achter met het ordernummer in de verzenddoos. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht. Gebruik nooit alleen de verpakking van het product.

Stuur uw artikel (en) binnen 14 dagen naar:

The Dog Musthaves
Veldbiesweg 26
8084 RD ‘t Harde
The Netherlands

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt.

Uw saldo wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen teruggestort.

Hulp nodig?

Bel of WhatsApp gerust +31 (0) 6 221298 53 (09:00 – 17:00) of stuur een e-mail naar info@thedogmusthaves.com.