Widerrufsrecht

Retour en terugbetalingsbeleid

Je hebt 14 dagen om producten te retourneren. Let op, gepersonaliseerde items en producten op maat kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van een defect. Neem bij problemen contact op met onze klantenservice via info@thedogmusthaves.com. In het onwaarschijnlijke geval dat uw goederen beschadigd aankomen, neem dan binnen 48 uur na levering contact op met onze klantenservice. U moet er ook voor zorgen dat alle originele verpakkingen worden bewaard (zowel de buitenste verzendverpakking als de interne inhoud).

Gepersonaliseerde items en product op maat

Gepersonaliseerde items en producten op maat zijn speciaal voor jou gemaakt volgens jouw specifieke wensen en specificaties. Vanwege hun unieke aard kunnen we deze items niet terugnemen, tenzij er sprake is van een fabricagefout of een defect. Mocht je een probleem ondervinden met een gepersonaliseerd item of product op maat, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om een passende oplossing te bieden.

We willen benadrukken dat het belangrijk is om bij het plaatsen van een bestelling voor gepersonaliseerde items zorgvuldig alle details en specificaties te controleren. Zorg ervoor dat je de juiste tekst, spelling en andere vereisten verstrekt, zodat we jouw item precies kunnen maken zoals je wilt.

Producten retourneren binnen 14 dagen na ontvangst

Voor alle andere niet-gepersonaliseerde en niet-op-maat gemaakte items geldt ons standaard retourbeleid. Je kunt deze producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, op voorwaarde dat ze ongebruikt, in originele staat en met alle bijbehorende labels en verpakkingen worden teruggestuurd.

Wanneer een klant gebruik maakt van een korting of combinatiedeal, zoals een "1 + 1" aanbieding of andere vergelijkbare acties, gelden specifieke retourvoorwaarden met betrekking tot de geretourneerde items. Bekijk hiervoor artikel 11 in onze algemene voorwaarden.

Om een retourzending te initiëren, dien je eerst contact op te nemen met onze klantenservice via info@thedogmusthaves.com. Zij zullen je voorzien van de benodigde instructies, zoals het adres. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen of in geval van een defect product.

Houd er rekening mee dat te late retourzendingen kunnen leiden tot beperkingen in de afhandeling van je retourverzoek.

  • Voor retourzendingen tot 28 dagen na ontvangst brengen wij geen kosten in rekening.
  • Voor retourzendingen tussen 28 en 40 dagen na ontvangst brengen we 20% van het aankoopbedrag in rekening.
  • Voor retourzendingen tussen 40 en 60 dagen na ontvangst brengen we 30% van het aankoopbedrag in rekening.
  • Na 60 dagen is het helaas niet meer mogelijk om het product te retourneren.

We streven ernaar om een flexibel en klantgericht retourbeleid te hanteren, maar we vragen je begrip voor het feit dat we ook rekening moeten houden met logistieke en administratieve processen.

Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd kan variëren en afhankelijk is van de betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling.

Let op: Zorg ervoor dat je de retourzending zorgvuldig verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen. We raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken en het bewijs van verzending te bewaren tot de retourzending is afgehandeld. Verzend nooit in een brievenbus pakket, maar altijd als standaardpakket met track en trace. 

Bij The Dog Musthaves begrijpen we dat het soms kan gebeuren dat je een product wilt retourneren, maar dat je dit niet binnen de gestelde termijn hebt kunnen doen. We willen je graag helpen en hebben daarom een beleid opgesteld voor te late retourzendingen.

Bij thedogmusthaves.com staan we altijd klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen of zorgen met betrekking tot je aankopen op te lossen. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie nodig hebt of assistentie wilt bij het retourneren van een product.

Let op: Dit retourbeleid is geldig vanaf 1 juli 2023 en kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Controleer regelmatig onze retourvoorwaarden voor eventuele updates of wijzigingen.