Shipping policy

Wereldwijde verzendtijden & kosten

Standaard levering
Bestellingen die op maandag t/m vrijdag worden binnen 48 uur verzonden. Bestellingen die op vrijdag na 17.00 uur worden geplaatst, worden de volgende maandag verzonden. Verzendtijden kunnen variëren tijdens acties en uitverkoop.

Aanvullende leveringsinformatie

  • Gratis standaard levering (1-2 werkdagen) op alle bestellingen boven €45 in Nederland en België. Voor andere landen worden de verzendkosten berekend bij de checkout.
  • Alle bestellingen worden geleverd in een discrete buitenverpakking, kleinere bestellingen van bijvoorbeeld penningen worden in een envelop geleverd.
  • Vanwege het grote aantal bestellingen tijdens onze uitverkoopperiode kan er een vertraging optreden bij de verzending. U kunt er echter zeker van zijn dat we eraan werken om uw aankopen zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Volgen en bezorgen

U ontvangt een e-mail ter bevestiging wanneer uw bestelling is verzonden. Onze bezorgpartner zal u trackinggegevens e-mailen om de voortgang van uw bestelling te volgen.

Betalingen & Belastingen

We bieden diverse betrouwbare en handige betaalmiddelen om je online aankopen soepel te laten verlopen. Of je nu wilt betalen met een creditcard, iDeal, PayPal, Apple Pay, Google Pay of een andere populaire betaalmethode, bij ons kun je altijd rekenen op een veilige en probleemloze transactie. Kies het betaalmiddel dat het beste bij je past en geniet van zorgeloos winkelen vanuit het comfort van je eigen huis.

Alle bestellingen die bij thedogmusthaves.com worden geplaatst, ondergaan een veiligheidscontrole om er zeker van te zijn dat de betaalkaart wordt gebruikt door de geautoriseerde kaarthouder en om online fraude te voorkomen. Zorg ervoor dat het factuuradres dat tijdens het afrekenen is ingevoerd, het adres is waarop de betaalkaart die u gebruikt, is geregistreerd.

Verzekering & verloren goederen

Alle goederen van The Dog Musthaves blijven eigendom van The Dog Musthaves totdat de volledige betaling is ontvangen en de goederen zijn geleverd of opgehaald. The Dog Musthaves is verantwoordelijk voor de goederen totdat de goederen zijn afgeleverd of opgehaald. The Dog Musthaves zorgt ervoor dat alle items kosteloos voor de klant verzekerd zijn tegen diefstal en accidentele schade.

Zodra de goederen zijn afgeleverd of opgehaald, vallen deze niet meer onder de verantwoordelijkheid van The Dog Musthaves.

Als u zich zorgen maakt dat uw goederen op een bepaald moment tijdens hun reis naar u zijn kwijtgeraakt, neem dan binnen 14 dagen na het plaatsen van uw bestelling contact op met onze klantenservice. The Dog Musthaves neemt leveringsverschillen zeer serieus. Als een levering als verloren wordt gemeld, werken we samen met onze bezorgpartner om ervoor te zorgen dat er een volledig onderzoek wordt uitgevoerd. Gedurende deze tijd kan de vervoerder rechtstreeks contact met u opnemen en we vragen u vriendelijk om alle aanvullende informatie te verstrekken die zij kunnen vragen om te helpen bij hun vragen. Dit zorgt ervoor dat de zaak zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

In het onwaarschijnlijke geval dat uw goederen beschadigd aankomen, neem dan binnen 48 uur na levering contact op met onze klantenservice. U moet er ook voor zorgen dat alle originele verpakkingen worden bewaard (zowel de buitenste verzendverpakking als de interne inhoud).

Als u denkt dat er een discrepantie is in de inhoud van een bestelling die u heeft ontvangen, neem dan binnen 48 uur na levering contact op met onze klantenservice.

Als een gekozen veilige plaats op uw koeriersaccount van toepassing is, zullen onze koeriers deze instructie volgen als u niet beschikbaar bent op het moment van levering. De verantwoordelijkheid van uw bestelling is dan niet langer die van The Dog Musthaves en eventuele verliezen vanaf dit punt moeten worden doorverwezen naar uw koerier.

Verpakkingen & geschenken

Uw thedogmusthaves.com-bestelling komt aan in onze kenmerkende verpakking, de meeste van onze lederwaren worden geleverd met een vloeipapier om ervoor te zorgen dat het item wordt beschermd.

Alle bestellingen worden geleverd in een discrete buitenverpakking, kleinere bestellingen van hondenpenningen van £ 30/$ 30/€ 30 of minder worden in een envelop geleverd.

Als uw thedogmusthaves.com-aankoop een cadeau is, kunt u een cadeaubericht toevoegen tijdens het afrekenproces en wij zorgen ervoor dat er geen prijsgegevens bij de bestelling worden gevoegd.

Om veiligheidsredenen kunnen we alleen terugbetalingen doen voor de oorspronkelijke aankoop.