Oude ambacht, duurzame en hoogwaardige producten

Ons doel

We willen de perceptie van de wereld over het kopen van producten voor uw hond veranderen. Tegenwoordig hebben veel mensen de middelen om must-haves voor hun hond te kopen, maar zijn ze geneigd de gevolgen voor het milieu te onderschatten. 

Wij geloven in een realiteit waar oude ambacht, duurzame en hoogwaardige producten (en Europees leer) de nieuwe vorm is. Tegelijkertijd hechten wij veel belang aan hoge kwaliteit en mooi design en zien wij onze hondenaccessoires als een stijlvolle afwisseling van uw eigen outfit. Het is onze plicht om voor jou en je trouwe viervoeter accessoires te creëren die een leven lang meegaan. We zullen ons dan ook altijd volledig inzetten om zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen in onze producten te gebruiken. 

Permanente Penning met naam en nummer aan iedere halsband

UNIEK ONTWERP

We hechten veel waarde aan geweldig design en stijl. Met grote toewijding maken we met de hand hondenaccessoires die een leven lang gebruikt en geliefd kunnen worden.

Wat we het meest misten was een hondenhalsband met geïntegreerd permanent ID-label. Zo kunnen onze viervoeters altijd de weg naar huis vinden. Wij zijn van mening dat onze collectie pas compleet is sinds u een gepersonaliseerde hondenhalsband voor uw hond kunt kopen. Ook het personaliseren doen we allemaal in onze eigen studio in Nederland.

Oud vakmanschap duurzaamheid zijn de sleutel van ons succes

DUURZAAMHEID

We zijn enorm toegewijd aan het ontwerpen en creëren van de meest duurzame en kwaliteits hondenaccessoires voor onze viervoeters. En bij alles wat we doen, zijn we ervan overtuigd dat oud vakmanschap en duurzaamheid daarvoor de sleutel zijn. Het maakt deel uit van onze bedrijfscultuur en de enige manier om ervoor te zorgen dat de volgende generaties de vriendschap kunnen hebben die u met uw hond hebt gesloten.

hoge kwaliteit en stijlvol design

ONZE BELOFTE

Wij bieden een persoonlijke service door onze halsbanden en riemen zelf te maken. Daarnaast graveren we elke hondenpenning in ons eigen atelier. Genoeg keuze om jouw gekozen product te personaliseren.

Tegelijkertijd hechten wij veel belang aan hoge kwaliteit en mooi design en zien wij onze hondenaccessoires als een stijlvolle afwisseling van uw eigen outfit. Het is onze plicht om voor jou en je trouwe viervoeter accessoires te creëren die een leven lang meegaan. We zullen ons dan ook altijd volledig inzetten om zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen in onze producten te gebruiken.